Ferieboliger og hoteller i Aix-les-Bains

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aix-les-Bains har siden antikken været et kendt kursted med varme kilder i Frankrig. Byen ligger i det østlige Frankrig i regionen Rhône-Alpes. Aix kommer fra det latinske Aquae, der betyder vand - og vand er en vigtig del af byen, der ligger lige ned til Bourget-søen, hvor der er en hyggelig promenade langs søbreden og den charmerende lystbådehavn.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Uspoleret

Byen minder om den kendte by Annecy, der ligger omkring 35 km fra Aix-les-Bains. Annecy er dog større, mere kendt og mere turistet, hvor Aix-les-Bains stadig er uspoleret af turisme. Når solen bager ned over det franske Savoie, som departementet hedder, er der proppet med mennesker ved søen i Annecy, og ikke nær så voldsomt i Aix-les-Bains.

Aktiviteter

Aix-les-Bains og området omkring byen tilbyder flere aktiviter, der kan tilfredsstille enhver feriegæst. Man kan bade i søen og nyde solen på flere strande. Søen inviterer endvidere til sejlture og sportsaktiviteter som vandski, roning og smukke vandreture. Byen ligger godt placeret i forhold til de franske alper, der er faktisk kun omkring 19 km til de nærmeste pister! Der er flere interessante udflugtsmuligheder fra Aix-les-Bains ud over Annecy og Alperne; man har både Genève i Schweiz samt byerne Evian-les-Bains og Thonon-les-Bains på den franske side af Léman-søen, der udgør en del af den naturlige grænse mellem Frankrig og Schweiz. Aix-les-Bains hørte frem til 1860 til det italienske kongerige Sardinien, men fra 1861 overtog Frankrig byen, der i dag har ca. 27.000 indbyggere. Aix-les-Bains havde sin storhedstid under La Belle Epoque, hvor den var et yndet feriested for rige familier.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

search map