Ferieboliger og hoteller i Annecy

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Savoie’s Venedig er et velfortjent navn til denne middelalderby i den nordlige del af de franske alper. Den pittoreske bymidte er bygget omkring et slot fra det 14. århundrede, og er fyldt med kanaler og strømme, der løber ud i Frankrigs næststørste - og meget turkisgrønne - sø, Lac d’Annecy.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Europas reneste

Søen, der er noget af det smukkeste, kaldes Europas reneste sø på grund af meget strikse miljøregler, der blev indført tilbage i 60’erne. Søen er et populært turistmål for især bade- og svømmesportsgæster - sikkert fordi vandet er ligeså turkisgrønt i virkeligheden, som det er på billedet herover! Der er anlagt en cykelsti på omtrent 14 kilometer hele vejen rundt om søen.

Traditionelle retter

Byen er idyllisk og smuk at vandre rundt i. Der er restauranter, hvor gæster kan få traditionelle retter fra Haute Savoie – raclette, ostefondue, charcuterie. Alt sammen med lokal vin fra området. Annecy ligger ikke langt fra berømte skiområder ved Albertville og Les trois Valées (de tre dale).

 
 

Anbefalinger til dig

Lofthotel La Manufacture

Vals-les-Bains, Rhône-Alpes

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Résidence le Domaine du Golf

Ammerschwihr, Alsace

Populært i Rhône-Alpes

search map