Ferieboliger og hoteller i Autichamp

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landsbyen Autichamp med sine 140 indbyggere byder på dejlige naturomgivelser i et roligt område. Byen ligger på en klippe med en fantastisk udsigt til det bakkede landskab og naturparken "Vercors".

Lille landsby


Autichamp er en gammel by, der ligger ca. 29 km fra den større by Valance. I landsbyen finder man et mindre udvalg af butikker med lokale produkter, men for større indkøb skal man til byen Crest (10 km).

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Historisk fortid


Autichamps historie går helt tilbage til Romertiden. Dette ses blandt andet på resterne af byens slot og kirken "Saint Sebastian". I dag er det kun kirkens tårn, der står tilbage, og traditionen tro går en dame fra byen op i tårnet hver dag kl. 12 for at ringe med de gamle klokker.

Aktiviteter i naturen


Til trods for sin rolige beliggenhed midt i naturen er der masser af aktiviteter at foretage sig i området.
I det nærliggende naturområde Vercors er der mange muligheder for aktiviteter som cykling på afmærkede cykelstier, vandring, klatring og faldskærmsudspring. På floden kan man tage på bådudflugter, sejle i kano eller fiske.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Rhône-Alpes

search map