Anmeldelser af Les Gites d'Autichamp

 
Les Gites d'Autichamp er ikke tilgængelig i øjeblikket
Les Gites d'Autichamp er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Autichamp og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Les Gites d'Autichamp

Læs personlige anmeldelser af Les Gites d'Autichamp som ligger i Rhône-Alpes. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-France. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Les Gites d'Autichamp. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastiske Crest

Det er en fornøjelse at rejse med In-France...alt klapper og fungerer lige så godt som med In-Italia, så man er i trygge hænder fra start til slut. Stor ros til Jer.

Les Gites d´Autichamp er et meget dejligt, fredeligt og naturskønt sted. Det ligger i let kuperet terræn og udsigten er helt enestående. Den nærliggende by Crest kan ses i det fjerne. Vi boede i det mindste feriehus - vercors - 2 voksne og et barn på 12 år. Der var rigelig plads. Stort rummelig køkken-alrum med sovesofa til barnet og stort rummeligt soveværelse til os voksne. Ferielejligheden er ikke prangende, men der er hvad der skal være. Der mangler intet og alt virker upåklageligt. De enkelte ferielejligheder ligger helt privat og ugernert af hinanden og alle har skønne små terrasser / haver med liggestole.
Vores vært Daniel stod og tog i mod os på gårdspladsen om lørdagen. Han taler lidt engelsk og er meget hjælpsom og forklarende. Han gik huset igennem med os og forklarede lidt om egnen og havde fundet en mængde forskellige brochurer til os om egnen. Han fortalte i hvilke af små-byerne der bliver afholdt markeder hvornår osv. Mandag formiddag da alle ny gæster var indlogeret blev vi inviteret til et lille glas og vi kunne hilse på hinanden, og de respektive børn / unge kunne se hinanden an. Det var faktisk rigtig fint.
Stedets svømmingpool er rigtig fin. Ca. 10 M lang og 4 M bred. Taget over poolen er en solafskærmning der filtrer UV-strålerne fra. Man kan derfor opholde sig længe i poolen uden at tænke på at blive solskoldet. Super ide.
Egnen er præget af frugtplantager, solsikkemarkeder og alm. landbrug. Der lugter ikke !! Floden la Drome dominerer dalen. Vi var ude og bade i den - FANTASTISK !! Vandet er rent og køligt. Find en rasteplads ved vejen hvor andre franskmænd holder. Tag en af de små stier ned til floden og bad. Det er simpelhent skønt. Huske badesko - der er mange sten. Men hold fast hvor er floden lækker.
Man kan også sejle i kano - lej en kano for en given strækning og afsted. Det er vildt sjovt og alle kan være med. Vi har aldrig prøvet det før, men vi fik en mega-sjov formiddag med at padle ned af floden. 6 km er ca. 1½ time. Det koster ikke alverden og man bliver transporteret med busser til og fra afgangs- og ankomststed. Der er masser af reklamer på vejen der fortæller hvordan og dødnemt.
Crest har en god beliggenhed til de øvrige små vinbyer sydpå. Gigondas ligger ca. 1 times kørsel derfra og der kan handles vin skal jeg love for !!
selvom det er lidt en køretur, så kør til La Pont du Gard og se den romerske akvædukt. Også Avignon og Orange er meget anbefalelsesværdige udflugtsmuligheder for endags-ture.
I Crest skal man se tårnet. Det tager ca. 2 timer og er faktisk spændende. Og sikke en udsigt.
Crest by er ikke så ophidsende, men den har alt hvad man skal bruge. Store og gode supermarkeder og mange restauranter i alle prisklasser. To skal nævnes ; La Tartine skal for himlens skyld undgås. Det var direkte dårligt !! Vi fik 3 forskellige retter og de var alle kolde, dårligt tilberedte og ikke særlig appetitlig. ØV. Derimod var Le Cresto en super oplevelse. Den har alt lige fra frølår til den store saftige steak og det var helt og aldeles comme il faut !!
Vi vil helt sikkert meget gerne tilbage til dette område af Frankrig igen. Vi har haft en dejlig uges ferie og franskmændene er SØDE og HJÆLPSOMME.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man skal køre ultimo juli og primo august om lørdagen og retning Lyon og skal sydpå ;
Enten skal man køre af motorvejen nord for Lyon og tage landevejen, eller vælge at køre om aftenen / natten. Fra lørdag om morgenen er motorvejen fra Lyon og sydpå et stort helved på jord. Køerne er sjældent under 50 Km og det tager i snit 5 timer at køre 100 km. Alle franskmænd vil sydpå og det er vejen de tager. Da vi kørte hjem lørdag 2/8 forlod vi Crest kl. 07,40 og ramte motorvejen i nordgående retning. Fra vi kom på, og til vi kom til Lyon ca. 160 km nordligere, så vi kun kø i syd-gående retning. Tag landevejen sydpå fra Lyon eller kør en anden dag en lørdag. Det siger alle vi har talt med, såvel andre turister som franskmænd.


Les Gites d'Autichamp
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Les Gites d'Autichamp
Hus Gite Vercors med 2/3 sovepladser (med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor.

 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide de Calalou

Aups, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel La Lune de Mougins

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Rhône-Alpes

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map