Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Evian-les-Bains ligger ved bredderne af søen Lac Léman, og hvis navnet virker kendt skyldes det sikkert kilderne, som har givet navn til en af Frankrigs mest populære mærker af kildevand, men her er også en livlig turisme, og det skorter ikke på aktiviteter, indkøbsmuligheder eller spisesteder.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Kabelbanen

Byen er velforbundet med både bus og tog til resten af regionen, hvilket gør det let at tage på udflugter uden brug af bil. Byens kabelbane stammer fra begyndelsen af nittenhundredetallet og er verdens ældste; indtil for få år siden var den også den eneste, som kunne bryste sig af at have hele seks stationer, men i dag er det schweizerne, som har rekorden med hele otte. Kabelbanen forbliver imidlertid en attraktion med sin smukke udforming, der tydeligt vidner om, hvornår den er fra. Og så kan man glæde sig over, at den er gratis!

Dynamisk og pulserende

Evian-les-Bains er en dynamisk og pulserende by med mange aktiviteter forbundet med søen, såsom kanoudlejning, lystbådehavn og meget mere samt casino og termer. Når vi taler om byens kildevand, så kan det anbefales at besøge Palais Lumière, hvis smukke art nouveau-stil har gjort den kendt verden over.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Appartements Le Conty

Saint-Jorioz, Rhône-Alpes

Populært i Rhône-Alpes

search map