Feriebolig i Evian-les-Bains i Rhône-Alpes

Residence Odalys Les Chalets d'Evian

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Résidence Odalys Les Chalets d’Evian ligger smukt i bakkerne over byen Evian. Her i udkanten af skoven finder du omkring 100 lejligheder fordelt på mindre bygninger eller traditionelle træhytter. Fra haven og pool-området (samt fra nogle af lejlighedene) er der dejlig udsigt til søen Lac Léman.

Flot udsigt fra poolområdet

Feriekomplekset ligger to kilometer fra selve Evian til fods (og tre kilometer i motorkøretøj). Her har du en god base for udflugter til hele regionen eller for et smut til Schweitz, og beliggenheden i bakkerne gør, at du har en flot udsigt fra stedet. Dette er især sandt fra pool-området med de mange solstole. Poolen er opvarmet og overdækket, men kun når det er nødvendigt, for overdækningen fjernes, når sæsonen er til det. Her er for resten også en børnepool.

Faciliteterne

Her er flere typer boliger, men alle lejlighederne har dog en række fællestræk: køkkenhjørne med keramiske plader, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine, badeværelse med karbad eller bruser og wc samt ikke mindst balkon med bord og stole. Nogle lejligheder har søudsigt. Det er ikke, fordi bygningerne er synderlig høje, men de har alligevel elevator. Til fælles afbenyttelse har gæsterne (ud over poolen) fitness-room, sauna (mod betaling), billardrum (mod betaling) legeplads, vaskeri (mod betaling), internet-point i receptionen (mod betaling) og en stor parkeringsplads.

Lejlighederne på Residence Odalys Les Chalets d'Evian

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser med balkon uden søudsigt (ca.35m²)

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne (to keramiske blus, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) og en sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til én person samt badeværelse med karbad eller bruser og wc. Lejlighedene har balkon med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser med balkon og søudsigt (ca.35m²)

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne (to keramiske blus, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) og en sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til én person samt badeværelse med karbad eller bruser og wc. Lejlighedene har balkon (med søudsigt) med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser med balkon uden søudsigt (ca.53 m²)

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne (fire keramiske blus, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) og en sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med karbad eller bruser og wc. Lejlighedene har stor balkon med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser med balkon og søudsigt (ca.53 m²)

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne (fire keramiske blus, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) og en sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med karbad eller bruser og wc. Lejlighedene har stor balkon (med søuudsigt) med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence MMV Le Hameau des Airelles

Montgenevre, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Pic Blanc

Alpe d'Huez, Rhône-Alpes

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Les Chataigniers

Saint-Jorioz, Rhône-Alpes

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Hotel Le Lac

Talloires, Rhône-Alpes

Populært i Rhône-Alpes

search map