Ferieboliger og hoteller i Saint Etienne

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Saint-Étienne er kunst, design og historisk industri placeret på kanten af Centralmassivet omgivet af naturområder med nationalpark og Les Gorges de la Loire (Loires kløfter).

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Det bemærkelsesværdige museum for moderne kunst (Musée d’Art Moderne) har med mere end 15.000 værker en af de største samlinger af moderne og nutidskunst. Hvert andet år i november afholdes den Internationale Design Biennale, der gør byen til et pulserende centrum for designverdenen.

Desuden er her et godt industrimuseum og en nedlagt mine er omdannet til museum, hvor man kan komme dybt ned under jorden og mærke, hvordan datidens minearbejdere havde det.

For de friluftsinteresserede er Saint-Étienne et godt sted til at planlægge gode vandre- og cykelture i den fredelige og uspolerede natur, der omgiver byen.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

search map