Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille by Saint-Jorioz ligger placeret ca. 9 km syd for byen Annecy. Den ligger omgivet af smuk natur, da den ligger helt ned til Annecy-søen til øst, bjergkæden Semnoz til vest og bjerget Taillefer til syd. Saint-Jorioz har en skøn stemning, der er en blanding af en skidestination og en almindelig sydfransk landsby.

Byen tilbyder derfor også en blanding af aktiviteter, som kan tilfredstille den aktive feriegæst. Området omkring byen og Annecy-søen inviterer til mange gode gå- og cykelture. Man kan leje cykler i byen. Endvidere kan man ved Annecy-søen finde flere aktiviteter ved og på søen. Lej f.eks. vandcykler og oplev den smukke Annecy-sø med sin smukke natur omkring.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Trods byens beskeden størrelse - der er omkring 5700 indbyggere - er der et stort supermarked Super U midt i byen, hvor man også finder en bager og et par spisesteder. Om sommeren skal man være opmærksom på de mange cyklister, der færdes i byens gader, samt i området omkring byen.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

search map