Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille by Saint-Jorioz ligger placeret ca. 9 km syd for byen Annecy. Den ligger omgivet af smuk natur, da den ligger helt ned til Annecy-søen til øst, bjergkæden Semnoz til vest og bjerget Taillefer til syd. Saint-Jorioz har en skøn stemning, der er en blanding af en skidestination og en almindelig sydfransk landsby.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Byen tilbyder derfor også en blanding af aktiviteter, som kan tilfredstille den aktive feriegæst. Området omkring byen og Annecy-søen inviterer til mange gode gå- og cykelture. Man kan leje cykler i byen. Endvidere kan man ved Annecy-søen finde flere aktiviteter ved og på søen. Lej f.eks. vandcykler og oplev den smukke Annecy-sø med sin smukke natur omkring.

Trods byens beskeden størrelse - der er omkring 5700 indbyggere - er der et stort supermarked Super U midt i byen, hvor man også finder en bager og et par spisesteder. Om sommeren skal man være opmærksom på de mange cyklister, der færdes i byens gader, samt i området omkring byen.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

search map