Feriebolig i Saint-Jorioz i Rhône-Alpes

Appartements Le Conty

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et par kilometer fra Annecy-søen og ca. 10 kilometer fra Annecy by ligger Le Conty med sine 14 lejligheder. Le Conty ligger i midten af den lille by Saint-Jorioz. Er man den selvstændige feriegæst, der ønsker en feriebolig med køkken, er Le Conty et sikkert valg. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden og stedet ligger godt i forhold til udflugter og seværdigheder i området.

Faciliteter
Le Conty tilbyder flere aktiviteter til de gæster der har lyst. Man finder blandt andet en petanque-bane, der er oplyst om aftenen. Herudover er der bordtennis og en lille legeplads til børn. Poolområdet ligger indhegnet og her opstilles liggestole og parasoller. Ønsker man at leje cykler, har Le Conty også mulighed for det. Foran stedet ligger parkeringspladsen, hvor man gratis kan parkere.

Familiær stemning
Lejlighederne varierer i stil og størrelse. Nogle er moderne og nogle er af lidt gammel stil, men de er pæne og rene og tilbyder god komfort. Le Conty drives af den samme familie siden 1950'erne. Værterne er meget gæstfri og inviterer alle nyankommende gæster i juli og august til en aperitif ved poolområdet om aftenen på ankomstdagen. Det er ganske uforpligtende, og kun for dem der har lyst.

Læs om lejlighederne på Appartements Le Conty

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Lofthotel La Manufacture

Vals-les-Bains, Rhône-Alpes

Le Mas du Soleil

Salon-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Venus

Eguisheim, Alsace

Anbefalinger til dig

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Residence Odalys Les Chalets d'Evian

Evian-les-Bains, Rhône-Alpes

Résidence le Domaine du Golf

Ammerschwihr, Alsace

Populært i Rhône-Alpes

search map