Hotel i Saint-Jorioz i Rhône-Alpes

Residence Les Chataigniers

Pris fra pr. pers.
 
Residence Les Chataigniers er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Les Chataigniers er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saint-Jorioz og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Lidt uden for centrum af den lille landsby Saint-Jorioz ligger Residence Les Chataigniers. Residencen ligger smukt placeret ca. 2,5 km fra Annecy-søen, omkring 10 km syd for byen Annecy. Stedet appellerer både til dem, der ønsker en feriebolig med køkken, og til dem, som foretrækker at spise i restauranten.Her er skønt med den smukke natur; bjergene omkring samt Annecy-søen, der inviterer til vandre- og cykeltur.

Smuk beliggenhed

Annecy-søen ligger i det østlige Rhône-Alpes, naturen er meget varieret og utroligt smuk. Den opfordrer til flere forskellige ferieformer, da man både kan tage på badeferie ved søen, tage på vandreture og cykelture i det bakkede landskab og endda tage på skiferie om vinteren, da pisterne ligger tæt.

Aktiviteter og wellness

Feriestedet ligger på en grund, der strækker sig over 3 hektar, hvor man har mulighed for at bade i poolen, spille tennis, petanque, volleyball, squash, bordtennis og billard m.m. Poolområdet er stort og har også en lille børnepool. Rundt om poolområdet opstilles der liggestole og parasoller om sommeren til fri afbenyttelse. Ved siden af børnepoolen finder man en lille legeplads til børnene. Man skal være opmærksom på, at nogle af aktiviteterne koster et tillæg. Er man mere den afslappende type, kan man nyde en forfriskning i den udendørs bar ved poolen eller nyde wellness-faciliteterne mod tillæg. Her er både massage, sauna, dampbad, fitness og indendørs pool.

Restaurant og bar
I hovedbygningen ligger stedets restaurant, som har åbent fra slutningen af april til starten af oktober. Restauranten tilbyder forskellige temaaftener og menuer, og køkkenet er traditionelt, regionalt fransk mad. Skulle man trænge til en forfriskning, har Les Chataigniers to barer, som har nogle hyggelige udendørs terrasser, hvor man også har mulighed for at nyde sine måltider, når vejret tillader det.

Lejlighederne
På Les Chataigniers finder man to-, tre-, fire- og femværelseslejligheder. Alle lejlighederne ligger i de fem nye bygninger bag hovedbygningen. Under hver bygning ligger en garage, hvor man gratis kan parkere sin bil. Lejlighederne er ens indrettet og varierer kun i størrelse og antal værelser. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon og er moderne indrettet i lyse farver. De har soveværelser samt en opholdstue, hvori der er en dobbelt sovesofa. I opholdstuen finder man et køkkenhjørne med ovn, komfur, brødrister, mikrobølgeovn, køleskab og nespressomaskine. I de fire- og femværelseslejligheder er der ligeledes en opvaskemaskine. Badeværelserne er indrettet med toilet bruser eller badekar samt hårtørrer. Der er et badeværelse i de toværelseslejligheder, to badeværelser i de treværelses, tre i de fireværelses og fire i de femværelses.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map