Hotel i Saint-Jorioz i Rhône-Alpes

Residence Les Chataigniers

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lidt uden for centrum af den lille landsby Saint-Jorioz ligger Residence Les Chataigniers. Residencen ligger smukt placeret ca. 2,5 km fra Annecy-søen, omkring 10 km syd for byen Annecy. Stedet appellerer både til dem, der ønsker en feriebolig med køkken, og til dem, som foretrækker at spise i restauranten.Her er skønt med den smukke natur; bjergene omkring samt Annecy-søen, der inviterer til vandre- og cykeltur.

Smuk beliggenhed

Annecy-søen ligger i det østlige Rhône-Alpes, naturen er meget varieret og utroligt smuk. Den opfordrer til flere forskellige ferieformer, da man både kan tage på badeferie ved søen, tage på vandreture og cykelture i det bakkede landskab og endda tage på skiferie om vinteren, da pisterne ligger tæt.

Aktiviteter og wellness

Feriestedet ligger på en grund, der strækker sig over 3 hektar, hvor man har mulighed for at bade i poolen, spille tennis, petanque, volleyball, squash, bordtennis og billard m.m. Poolområdet er stort og har også en lille børnepool. Rundt om poolområdet opstilles der liggestole og parasoller om sommeren til fri afbenyttelse. Ved siden af børnepoolen finder man en lille legeplads til børnene. Man skal være opmærksom på, at nogle af aktiviteterne koster et tillæg. Er man mere den afslappende type, kan man nyde en forfriskning i den udendørs bar ved poolen eller nyde wellness-faciliteterne mod tillæg. Her er både massage, sauna, dampbad, fitness og indendørs pool.

Restaurant og bar
I hovedbygningen ligger stedets restaurant, som har åbent fra slutningen af april til starten af oktober. Restauranten tilbyder forskellige temaaftener og menuer, og køkkenet er traditionelt, regionalt fransk mad. Skulle man trænge til en forfriskning, har Les Chataigniers to barer, som har nogle hyggelige udendørs terrasser, hvor man også har mulighed for at nyde sine måltider, når vejret tillader det.

Lejlighederne
På Les Chataigniers finder man to-, tre-, fire- og femværelseslejligheder. Alle lejlighederne ligger i de fem nye bygninger bag hovedbygningen. Under hver bygning ligger en garage, hvor man gratis kan parkere sin bil. Lejlighederne er ens indrettet og varierer kun i størrelse og antal værelser. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon og er moderne indrettet i lyse farver. De har soveværelser samt en opholdstue, hvori der er en dobbelt sovesofa. I opholdstuen finder man et køkkenhjørne med ovn, komfur, brødrister, mikrobølgeovn, køleskab og nespressomaskine. I de fire- og femværelseslejligheder er der ligeledes en opvaskemaskine. Badeværelserne er indrettet med toilet bruser eller badekar samt hårtørrer. Der er et badeværelse i de toværelseslejligheder, to badeværelser i de treværelses, tre i de fireværelses og fire i de femværelses.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Gites du Mas du Terme

Barjac, Languedoc-Roussillon

Appartements Le Conty

Saint-Jorioz, Rhône-Alpes

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Lofthotel La Manufacture

Vals-les-Bains, Rhône-Alpes

Residence Odalys Les Chalets d'Evian

Evian-les-Bains, Rhône-Alpes

Chateau de Saulon

Saulon La Rue, Bourgogne

Populært i Rhône-Alpes

search map