Ferieboliger og hoteller i Talloires

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blandt de byer der ligger rundt om Annecy Søen, er Talloires en af de mest charmerende. Byen ligger ca. 12 km syd for byen Annecy på søens østlige side. Talloires har trods sin beskedne størrelse og indbyggertal på knap 1600 både et rådhus, en kirke, caféer og restauranter samt gode indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud.

Talloires er en romatisk, charmerende og gammel by, hvis historie går helt tilbage til det 9. århundrede. De små hyggelige gader henstiller en tid middelalderen. Rent geografisk befinder vi os tæt på alperne, og rundt om byen kan man se det pittoreske og bjergrige landskab. Byen ligger helt ned til Annecy Søen, hvor man har mulighed for at bade fra en af byens tre betalingsstrande, som dog er gratis uden for højsæsonen i juli og august.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Der er mulighed for mange aktiviteter i Talloires. Ud over søens mange muligheder for vandski, sejlads, kano og kajak er der i området omkring byen mulighed for at spille golf og tennis samt ride på heste. Cykelløbet Tour de France har været forbi flere gange og der arrangeres et festivaler og andre arrangement i løbet af året.

Kulturelt har den lille by meget at byde på for den frankofile feriegæst. I slutningen af juni afholdes der en bogfest, i slutningen af august arrangeres der en musikfestival med jazz og klassisk musik. Herudover finder man kunstudstillinger, et bibliotek og en biograf. Om sommeren må man endelig ikke gå glip af det ugentlige marked hver torsdag.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

search map