Hotel i Talloires i Rhône-Alpes

Hotel Le Lac

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Le Lac er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Lac er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Talloires og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

I centrum af landsbyen Talloires og blot ca. 250 meter fra Annecy Søen finder man Hotel Le Lac. Hotellet ligger godt placeret i forhold til badeferie ved Annecy Søen, men er bestemt også for den aktive feriegæst, der ønsker smuk natur at vandre eller cykle i. Hotellet ligger på den østlige side af Annecy Søen med udsigt til de smukke bjerge omkring.

Have og dejligt poolområde

Hotellet har nogle dejlige fællesområder, både indendørs og udendørs. Indendørs finder man en hyggelig opholdsstue samt morgenmadsrestaurant. I receptionen kan man benytte gratis wifi. Udendørs finder man en hyggelig have samt at dejligt poolområde, hvor der opstilles liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Du vil finde flere spisesteder i gåafstand i selve Annecy, men du skal holde af ost for at få det fulde udbytte af den lokale gastronomi.

I nærheden af hotellet finder man tre betalingsstrande, hvorfra man har adgang til den smukke Annecy Sø. Ved Annecy Søen finder man flere aktiviteter, som tennis, golf, minigolf, kajak, vandski osv., og kun 400 meter væk har du en 18-hullers golfbane.

Værelserne
Værelserne på Hotel le Lac ligger enten med udsigt til bjergene, landsbyen, haven eller søen. Man skal dog være opmærsom på, at værelserne på 1. sal har begrænset udsigt til søen. Værelserne er alle komfortable og indrettet pænt og rent med lcd-tv (franske kanaler) og badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Toilettet er separat.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map