Ferieboliger og hoteller i Val d'Isere

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Val d´Isere finder man alt, der skal til for at fuldende en skiferie; en hyggelig by, et godt og stort skiterræn og ikke mindst en skøn stemning i byens gader og på de mange pister.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Byen er en rigtig charmerende alpeby, der trods tidens udvikling har formået at bevare de gamle traditioner for byggestil. Her hersker en skøn stemning døgnet rundt og udvalget af gode restauranter er stort. Det skorter heller ikke på barer med masser af stemning og atmosfære, hvad end det er til en afterski-øl eller en drink efter middagen. I centrum finder man et blandet udvalg af modebutikker og en gang om ugen kommer det lokale marked til byen.

Skiområdet er kendt af de fleste skiløbere og har været vært for vinter OL i mændenes slalom ned af pisten ”Face de Bellevarde”, som de fleste lige vil prøve kræfter med, når man nu er her. Derudover har Val d ´Isere afviklet World Cup i alpin skiløb op til flere gange. Skiområdet hænger sammen med nabobyen Tignes og udgør til sammen ”Espace Killy” området – der er opkaldt efter den franske nationalhelt Jean-Claude Killy, der i 1968 vandt hele tre guldmedaljer i de alpine sportsgrene og derved blev en sand helt i hele Frankrig.

Espace Killy byder på 300 kilometer piste samt gletsjeren ”Gran Motte” der ligger i 3500 meters højde over havet. Her er noget for enhver skiløber, hvor de mindre erfarne vil prøve kræfter af med pisterne længst nede i byen og de mere erfarne vil køre videre over i Tignes området. Eller tage et smut ned af ”Piste perdue” – ”den forsvundne pist”, som er en sjov og udfordrende lille gemt pist, hvor man skal være klar på at smide skiene undervejs, mens man kravler gennem klipper og meget andet. Denne pist løber fra Marmotte liften og ned til den mindre by La Daille, hvorfra man kan tage skibussen tilbage til Val d´Iseres centrum eller Funival hurtigtoget op til toppen igen.

Val d´Isere går for at være en af de mest berømte og populære skiområder i Alperne og det er ikke usandsynligt at spotte en kendis på vej ned ad bjerget, ligesom vores egen kronprins også slår sine folder på disse kanter.

 
 

Populært i Rhône-Alpes

search map