Hotel i Vals-les-Bains i Rhône-Alpes

Lofthotel La Manufacture

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighederne i Lofthotel La Manufacture ligger i en ældre top moderniseret bygning, hvor man har udsigt til den smukke natur i Rhône-Alpes departementet Ardeche. La Manufacture ligger omkring 5 km fra landsbyen Vals-les-Bains. Hvis man ønsker en ferie med welness, flot natur og gode udflugtsmuligheder er dette stedet!

Smuk placering

La Manufacture ligger omringet af bakker og bag stedet løber floden La Volane, som man kan se fra lejlighedernes balkon. Poolområdet ligger i rolige omgivelser med udsyn til den smukke natur. Omkring poolen opstilles der liggestole og parasoller, som frit kan benyttes af stedets gæster. På den modsatte side af gaden er der parkeringsmuligheder, på hotellets egen parkeringsplads, som er gratis.

Wellness

Ud over lejlighederne har stedet en veludviklet wellness afdeling med sauna, spa, fitness og massage mod tillæg. Man kan således krydre opholdet med selvforkælelse i dejlige omgivelser.

Etværelseslejlighed Type C med 2+4 sovepladser (med hems og terrasse)
Disse lejligheder er på ca. 63 m² og ligger på øverste etage af tre etager. De består af opholdsstue med dobbeltseng og køkkenhjørne med fire kogeplader, mikroovn og køleskab. Lejlighederne har herudover en lav hems med to dobbeltsenge og terrasse på ca. 8 m² samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Type A med 2+4 sovepladser (med hems og balkon)
Disse lejligheder er på ca. 50 m² og ligger enten på nederste eller mellemste etage af i alt tre etager. Lejlighederne består af et soveværelse med en dobbeltseng, en opholdsstue med køkkenhjørne med to kogeplader, mikroovn og køleskab. I lejlighederne er der en lav hems med to dobbeltsenge samt en balkon på ca. 3,5 m². Lejlighederne har herudover badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Type A+ med 2+4 sovepladser (med hems og balkon)
Disse lejligheder er på ca. 50 m² og ligger på øverste etage af tre etager. De består af et soveværelse med en dobbeltseng samt en opholdsstue med køkkenhjørne med to kogeplader, mikroovn og køleskab. I lejlighederne er det en hems med to dobbeltsenge samt en balkon på ca. 3,5 m². Lejlighederne har herudover badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Type B med 2+2 sovepladser(med balkon)
Disse lejligheder er på ca. 60 m² og ligger på nederste etage af tre etager. De består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt samt en opholdsstue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne med fire kogeplader, mikroovn og køleskab. Lejlighederne har herudover balkon på ca. 3,5 m² samt badeværelse med toilet og bruser

Treværelseslejlighed Type B+ med 2+4 sovepladser (med balkon)
Disse lejligheder er på ca. 60 m² og ligger på øverste etage af tre etager. De består af to soveværelser, det ene med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, det andet med fire enkeltsenge. Herudover har lejligheden en opholdsstue med køkkenhjørne med fire kogeplader, mikroovn og køleskab. Lejlighederne har herudover balkon på ca. 3,5 m² samt badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Rhône-Alpes

search map