Sommerferie i Frankrig

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Allerede i det tidlige forår begynder mange familiers forberedelser til et af årets højdepunkter: Sommerferien. Fra starten af juni begynder de skandinaviske familier at strømme sydpå for at få dejlige oplevelser sammen og garanti for sol på kroppen. Uanset hvordan I vælger at rejse, om I foretrækker kør-selv feriens frihed eller hellere tager et fly sydpå og måske lejer bil ved ankomsten, så er Frankrig et populært sommerferie rejsemål for mange danskere, for her kan forventningerne indfries, uanset om man har fokus på en ferie med vin og gastronomi, den uendeligt varierede natur eller byliv med shopping og gourmetrestauranter.

Netop muligheden for at kombinere de mange forskellige tilbud til en varieret ferie for hele familien, er en af de største forcer i Frankrig. Har man mulighed for at holde ferie i juni eller første halvdel af juli, får man meget at vælge imellem og tilmed til fornuftige priser. Franskmændene selv holder nemlig som regel først ferie fra midten af juli og topper i august, hvor der kan være trængsel på vejene om lørdagen, særligt ved kysterne, fordi alle gerne vil til stranden og nyde sol og vand og fordi alle har ”skiftedag” om lørdagen. En sommerferie tidligt på sæsonen kan derfor anbefales, hvis man vil undgå alt for meget trængsel på strandene og tilmed gerne vil have ferien til en rimelig pris.

Vælger man at holde ferie i Frankrig, vil man hurtigt opdage, at Frankrig er et meget velfungerende ferieland med god infrastruktur og orden i sagerne. I mange byer er der gjort meget ud af at lede trafikken uden om det historiske centrum, og der er tit gode og rigelige parkeringsmuligheder i p-huse eller på store lukkede p-pladser. Motorvejsnettet er godt udbygget de fleste steder, og gør det nemt at komme langt omkring på kort tid. Mange steder rundt omkring i hele Frankrig finder man også både spændende og underholdende tema-parker, mest kendt er nok Disneyland og Parc Asterix uden for Paris, men der er utallige andre og mindre temaparker med alt fra vandlande til storke fordelt i resten af landet til glæde for både små og store gæster.

Og på den anden side har man så dels den uendeligt storslåede og smukke natur, de mange små autentiske byer, hvor det stille hverdagsliv leves på caféerne på pladsen, på det ugentlige gademarked eller på den lokale restaurant og ikke mindst den verdenskendte franske mad- og vintradition med de mange små lokale producenter af delikatesser og vine af tårnhøj kvalitet.

Det er ingen overdrivelse, at Frankrig har noget at byde på for enhver smag. Find din favoritdestination og bestil din franske sommerferie allerede i dag.

 
 

Populært i Île-de-France

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map