Kundeservice

Om In-France

Hos In-France sætter vi en ære i at formidle vores viden om Frankrig videre til vore kunder. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at alle fortjener at opleve de facetter af Frankrig, som bedst passer til temperament og interesser. Det kan være det autentiske Frankrig, Byernes By Paris, Den eftertragtede Riviera, gourmet-ruterne eller måske børnefamiliernes Frankrig. Alle disse sider udgør det Frankrig, som vi alle hos In-France holder så umådeligt meget af.

Da Frankrig kan byde på et utal af berigende og forskelligartede oplevelser, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal tage hen, og hvad man kan opleve. Vi er derfor altid parate til at lytte til vore kunders ønsker og behov for at finde ind til netop den ferieløsning, der passer bedst til den enkelte kunde og dennes rejsefølge.

In-France udspringer fra vores mangeårige virke som ferieboligformidler i Italien. Som vores kunder kender det fra Italien, tilstræber vi at yde samme service og og tilbyde de samme muligheder i Frankrig. Som kunde hos In-France får du kompetent og helhjertet vejledning af højtuddannede rejsekonsulenter, der brænder for Frankrig, har boet i Frankrig og tænker, taler og ånder for det franske. Hos vores italienske pendant In-Italia har flere medarbejdere desuden både kendskab til Frankrig og Italien og vil således kunne give god vejledning til kunder, som ønsker at kombinere de to lande, fx i grænseområdet mellem Ligurien og Den Franske Riviera eller Piemonte og Provence eller Sardinien og Korsika.
 
Vores mål er at danne de perfekte rammer for dit ferieophold og give dig nyttige tips og råd med på vejen til en uforglemmelig ferieoplevelse i fristende Frankrig.
Se udvalget af hoteller og ferieboliger i Frankrig ved at klikke på Udvidet søgning eller ring til os på 7026 1310.

In-France A/S (binavn til In-Italia A/S)
Slotsgade 2 - 2200 København N
Telefon (+45) 7026 1310
SE/CVR-nr: 26 08 91 58
Etableringsår: 2011

Billederne på vores hjemmeside, som ikke er af egen produktion, er købt på iStockphoto, udlånt af Maison de la France eller af vores samarbejdspartnere i Frankrig.
Vores hjemmeside opdateres løbende.